FoxLaser - Ела при нас!

Ела при нас!

Търсим организирани и отговорни колеги. Ако ти си един от тези хора, присъедини се към семейството на FoxLaser! При нас ще получиш доверие, почтеност и дълготрайни взаимоотношения.

Виж повече

FOXLASER Е ВАШИЯТ ДОВЕРЕН ПАРТНЬОР

за лазерно рязане, щанцоване, листоогъване, заваряване и довършителни дейности, прахово боядисване на детайли и изделия от листови и профилни метали и неметали.

video
FoxLaser - Размерът има значение.

Размерът има значение.

▶ ЛАЗЕРНО РЯЗАНЕ до 4000 мм.
▶ ЛИСТООГЪВАНЕ до 4000 мм.
▶ ПРАХОВО ПОКРИТИЕ до 4000 мм.

Виж повече
FoxLaser - ЗАВАРЯВАНЕ

ЗАВАРЯВАНЕ

МИГ/ МАГ/ ВИГ/ ШПИЛКОЗАВАРЯВАНЕ/ ТОЧКОВО-ЕЛЕКТРОСЪПРОТИВИТЕЛНО
Заваряваме всички черни и цветни метали, листов и профилен материал единствено с качествени консумативи и оборудване от водещи в бранша европейски производители. Заваряваме стоманени, неръждаеми, алуминиеви и месингови крепежни елементи–електросъпротивително(CD) до М10 и електродъгово SRM (DA) до М16.

Виж повече
FoxLaser - Лазерно рязане

Лазерно рязане

FIBER/CO2/NdYAG CNC СИСТЕМИ
Предлагаме прецизно лазерно рязане на листови (СВ и ГВ) черни и цветни метали, максимална оптимизация на материала и високо качество на лазерния срез. Изпълняваме проекти изготвени от клиента или разработени от наши CAD/CAM-специалисти.

Виж повече
FoxLaser - Листоогъване

Листоогъване

CNC АБКАНТ-ПРЕСИ
Фокс Лазер предлага огъване на ламарина с изключително висока точност и качество, благодарение на последно поколение цифрови, хидравлични абкант-преси на японската фирма AMADA.
Разполагаме и с ръчни престилкови абканти, абкант-преса и три валов рунд за цилиндрично и конусно формоване.

Виж повече

 

 

 

 

 

ПРЕДИМСТВA

модрена техника

НОВА И МОДЕРНА ТЕХНИКА

Избираме винаги най-добрите машини за листообработка. Работим с високопроизводителна апаратура от последно поколение, които гарантират бързина, прецизност и качество при рязане, щанцоване, заваряване, прахово боядисване. ЦПУ технологиите позволяват на операторите лесна работа и висока ефективност, а резултатите са винаги с желаното качество...

съвременен софтуер

СЪВРЕМЕНЕн СОФТУЕР

Модерната техника в лазерното рязане на метални листове има нужда от съвременен софтуер, за да работи на своя максимален капацитет. С него програмираме CNC машините ни, а софтуерът за 2D и 3D проектиране ни позволява да създадем образа и да проверим функционалността на продукта още на ниво проект.

качество от Фокслазер

Контрол на качеството

Качеството на нашата работа е нашата визитка, затова не правим компромиси с него. Можете да бъдете сигурни, че освен прецизност и точност при лазерното рязане, щанцоването и останалите услуги на FoxLaser, ще получите поръчката си винаги в срок.

проектиране и прототипи

Прототипи

Специално звено във FoxLaser отговаря за разработката и създаване на прототип на желания от Вас продукт от листов материал. Така можем да уточним и изчистим дори най-дребния детайл, преди да стартираме серийното производство.

опит със сложни задачи

Сложни задачи

Благодарение на богатия си опит и задълбочена експертиза в лазерното рязане и листообработка, посрещаме и най-сложната задача с увереност, и винаги намираме най-доброто решение. Очакваме с нетърпение следващото предизвикателство, пред което ще ни поставите.

колектив от експерти

колектив

Вярваме, че човешкият фактор е ключов за качествено свършената работа. За да сме сигурни, че при нас работят най-добрите специалисти в лазерното рязане и листообработка, ние не спираме да инвестираме в развитието и обучението на нашите кадри, както във фирмата, така и в чужбина.

Възможности

Във FoxLaser работим винаги качествено и в срок. Kогато 24 часа в денонощието не стигат, капацитетът на нашите машини за лазерно рязане и листообработка може да ги надхвърли многократно.